Stainless Steel Vessels and Tran

RVS vaten en transportpallets

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Voor transport van nucleair afval naar COVRA heeft NRG transportmiddelen nodig, om dit afval veilig te kunnen transporteren.

 

Delmeco heeft voor NRG 48 stuks RVS-vaten en 48 stuks thermisch verzinkte pallets ontworpen en geleverd om op een verantwoorde en veilige manier vast nucleair afval af te kunnen voeren. Tevens heeft Delmeco voor COVRA 24 stuks thermisch verzinkte transportpallets ontworpen en geleverd om de RVS vaten op een verantwoorde en veilige manier te kunnen transporteren.


De opdracht bestond uit:

  • Het engineeren van de RVS vaten, pallets en transportpallets (binnen Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau B.V.);
  • Het vervaardigen van 48 RVS-vaten met deksels en regenkappen uit RVS316 inclusief loodvulling;
  • Het vervaardigen van 48 stuks ondersteuningspallets (staal verzinkt) t.b.v. 48 RVS-vaten;
  • Het vervaardigen van 24 stuks transportpallets (staal verzinkt) t.b.v. het transporteren van 48 RVS-vaten met ondersteuningspallets;
  • Het uitvoeren van een FAT (Factory Acceptance Test).

De verantwoordelijkheid van Delmeco binnen dit project is het opleveren van 48 RVS-vaten, 48 ondersteuningspallets en 24 transportpallets van ontwerp tot en met levering.

Opdrachtgever: NRG en COVRA

NRG (Nuclear Research & consultancy Group) richt zich op de nucleaire dienstverlening voor energie, milieu en gezondheid. Deze dienstverlening betreft o.a. het geven van advies, het uitvoeren van diverse testen en de productie van medische isotopen.

 

COVRA N.V. is de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval waar radioactieve stoffen (vast en vloeibaar) worden verwerkt en opgeslagen.

Delmeco Projecten BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84