Container kiepinstallatie 1

Container kiepinstallatie

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Delmeco heeft voor Sims Recycling Solutions twee container kiepinstallaties ontworpen, geleverd en geïnstalleerd om op een verantwoorde en veilige manier (gelet op Arbo) de inhoud van 20 ft. containers te lossen.

Een vrachtauto plaatst de container op de kiepinstallatie d.m.v. zijn haakarmsysteem. De container wordt geborgd op de kiepinstallatie d.m.v. het borgsysteem. Om de deuren van de container op een veilige manier te openen wordt gebruik gemaakt van een deurstopper zodat een operator nooit de inhoud van de container over zich heen kan krijgen. Na het loskoppelen van de sluitingen van de deuren worden de deuren automatisch geopend door de deurstopper. D.m.v. de besturing kan de inhoud van de container gedoseerd op een stortband gelost worden.

De opdracht bestond uit:

  • Het engineeren van de container kiepinstallatie;
  • Het bouwen van de container kiepinstallatie incl. veiligheidsvoorzieningen (zoals de deurstopper en de afscherming) en ondersteuningsconstructie;
  • Het bouwen van het besturingspaneel incl. testen van de automatisering bij Delmeco;
  • Het installeren (E en W) op locatie bij Sims in Eindhoven;
  • Het uitvoeren van een SAT (Site Acceptance Test) bij Sims.

De verantwoordelijkheid van Delmeco binnen dit project is het Turn-Key werkend opleveren van de container kiepinstallatie van ontwerp tot realisatie.

Opdrachtgever: Sims Recycling Solutions

Sims Recycling Solutions is een internationaal bedrijf met vestigingen over de hele wereld dat zich richt op electro- en elektronica recycling.

Delmeco Projecten BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84