E&I installatie Tankterminal 1

Diensten

Partner in uitvoering
Delmeco Projecten monteert machines en installaties, verzorgt onderhoud en service, bouwt panelen en levert projectmanagement. Bij al onze werkzaamheden staat één ding centraal: de wens van u als klant. We bieden u technologische oplossingen die duurzaam, veilig én efficiënt zijn. 

Meesters in Techniek
De titel Meesters in Techniek geldt zeker voor onze hoogopgeleide en ervaren projectleiders en monteurs. Zij zetten hun kennis en kunde graag in voor uw zaak. Denken mee in oplossingen die u vooruit helpen. Met ons is het prettig werken.

 

VCA gecertificeerd

De omgeving waarin we werken is belangrijk. We zijn dan ook trots op onze VCA** certificering. Dit betekent dat wij ons houden aan alle regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook kunnen we optreden als hoofdaannemer bij elk project.

 

ISO 9001 gecertificeerd

We staan voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werken we met een kwaliteitsmanagementsysteem waarin al onze procedures en werkzaamheden zijn vastgelegd. Dit systeem is gecertificeerd naar de ISO 9001:2015. Op deze manier kan de opdrachtgever zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.

 

We werken onder andere in de nucleaire industrie, voedingsmiddelenindustrie, recycling-/afvalindustrie, procesindustrie, petrochemie, verpakkingsindustrie en recreatiesector. 

Ing. R. (Raymond) Potters

Directeur Ing. R. (Raymond) Potters: “Het bouwen van technische hoogstaande machines of installaties, bestaande uit verschillende vakdisciplines, waarbij de planning altijd een uitdaging is, vergt veel van mensen. Het komt dan aan op technische kennis, teamspirit, vindingrijkheid, flexibiliteit en wilskracht om het gewenste einddoel te bereiken. Ons team van hoogopgeleide Meesters in Techniek verzorgt dagelijks deze uitdaging”

VCA** logo
ISO 9001 logo

Delmeco Projecten BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84